Vlaggen hijsen in Leeuwarden

De doedelzakband van Noord Nederland, Fryslan, Leeuwarden

Muzikale begeleiding van doedelzak band de Graham Lowlanders bij het hijsen van de vlaggen van Leeuwarden en en de Royal Canadian Dragoons.

Vlaggen hijsen in Leeuwarden

Afgelopen zaterdag 15 april hebben wij een solo optreden mogen verzorgen in Leeuwarden met een kort nummer voor het Provinciehuis tijdens het hijsen van de vlaggen van Leeuwarden en de Royal Canadian Dragoons die tijdens de 2e wereld oorlog leeuwarden hebben bevrijd. Na het hijsen zijn er nog enkele kransen gelegd en zijn de mensen mee gegaan in de bus naar de onthulling van een nieuw monument in Leeuwarden waar ook nog enkele solo nummers te horen zijn gebracht tijdens het hijsen van de Canadese, Nederlandse en de Royal Dragoons vlag waarna het monument onthuld is .

Muzikale begeleiding van doedelzak band de Graham Lowlanders bij het hijsen van de vlaggen van Leeuwarden en en de Royal Canadian Dragoons.