Uitdagende Hobby!

De doedelzakband van Noord Nederland, Fryslan, Leeuwarden

Heb je zin in een buitengewone, uitdagende hobby, samen muziek maken met gezellige mensen? Mensen blij maken en ontroeren? Dan is doedelzakmuziek misschien wel iets voor jou!

Wat bieden wij? Wij leren je alles wat nodig is om een doedelzakspeler of drummer te worden. Een muzikale achtergrond is handig maar zeker geen vereiste. Je wordt opgeleid door ervaren muzikanten. Het spelen op een vraagt wel wat fysieke inspanning, daarom hanteren wij een instap leeftijd van ongeveer 12 jaar.

Waar zorgen we voor? Oefenmateriaal en instrument krijg je in bruikleen van de band.  We bieden een ‘Kennismakingstraject’ welke bestaat uit 10 (gratis) avonden waarin we de basis van de doedelzak en drums uitleggen en oefenen. Na afloop van deze periode kan je aangeven of je door wilt gaan om piper of drummer te worden binnen onze band. Lees meer op “Hoe word je drummer” ,  “Hoe word je een Doedelzakspeler? of hoe word je tenordrummer.

Hebben we je nieuwsgierig gemaakt? Wil je een keertje komen ervaren wat het is om in een band te spelen op een repetitieavonden? Dan nodigen we je graag uit op één van onze repetities op de maandagavond van 19.00 uur tot 21.30 uur. Graag wel even vooraf even contact nemen met onze secretaris, zodat we weten dat je komt!

Wij repeteren op de volgende locatie:

Openbare basisschool Het Palet
Floris Versterstraat 2B
8932 BR  Leeuwarden

Op onze contact-pagina kunt u vinden op welke wijze je nog meer met ons in contact kunt komen.

Wie de kilt past trekt hem aan
Wie de kilt past trekt hem aan!
Bent u toe aan een leuke nieuwe hobby? Wordt lid van onze doedelzakband!
Toe aan een leuke en uitdagende hobby?

Fotocredits: Nickie Fotografie