Zomer Zondagmiddag Concerten

De doedelzakband van Noord Nederland, Fryslan, Leeuwarden

Zomer Zondagmiddag Concerten

LEEUWARDEN – Gezien de weersverwachtingen was het nog even de vraag of op zondag 29 april 2018 het Zomer Zondagmiddag Concert zou doorgaan. De Graham Lowlanders hebben toch besloten het erop te wagen en is achteraf een goede keuze geweest.

De band heeft afgelopen jaren veel tijd geïnvesteerd in het opleiden van nieuwe pipers en drummers, zodat we deze dag met een grote bezetting 21 man  het optreden konden verzorgen. Om 15:00 uur hebben we bij “De Waag” op de Nieuwstad, winnaar van de bokaal,  een serenade gebracht.

Vervolgens zijn er bij het Fries Museum nog een aantal tunes gespeeld. Op dat moment waren er een aantal Canadese veteranen aanwezig en hebben als dank, speciaal voor hun nog een tune gespeeld.