Boekingen

De doedelzakband van Noord Nederland, Fryslan, Leeuwarden

Boekingen

Graham Lowlanders Pipes and Drums

Ook U kunt ons boeken voor een optreden voor een taptoe, evenement, trouwerij, verjaardag of uitvaart. Indien u interesse heeft om de band of delen ervan in te huren, dan kunt u een email sturen naar onze bandmanager. Hij kan u meer vertellen over de mogelijkheden en de prijzen. Prijzen zijn afhankelijk van de omstandigheden, de duur van het optreden, de afstand, de gewenste kleding (full dress of day dress) etc. Vermeld de details van uw verzoek (datum, tijd e.d.) zo volledig mogelijk.

Happy Highlanders

De Happy Highlanders organiseren voor uw gasten een originele Schotse Highland Games op uw (of onze eigen) locatie. Een erg leuk actief programma voor Teambuilding, Familiedag etc.
De games zijn qua gewicht en moeilijkheidsgraad aan te passen, zodat iedereen (dames, heren, jong en oud) kan meedoen. Als laatste activiteit wordt de Shabbybabbytest uitgevoerd: “Wie is de echte Highlander”.
De kracht van de Happy Highlanders is het organiseren van uw Schots feest op maat. U bepaalt wat u wilt om uw feest te doen slagen. Geen standaard buffetten of spelen etc. maar een feest zoals u dat wilt!
Kijk voor meer informatie over de Happy Highlanders op de website of stuur een email.

Wilt u contact met ons opnemen? Kijk dan op onze contact-pagina.