Voor een Highland Game wordt het speelveld afgezet met lijnen en Schotse vlaggen. De spelonderdelen zijn authentiek en bestaan uit: steenslingeren, Roll the Barrel, gewichten hoog en ver gooien en het welbekende Caber tossing of paalwerpen. Afhankelijk van het aantal teams wordt de hoeveelheid games aangepast.

Al meer dan 30 jaar verspreidt de Graham Lowlanders de klanken van de Schotse muziek, zowel in Nederland als in grote delen van Europa. Wij zijn een graag geziene gast op taptoes, straatfestivals, bloemencorso’s, stads- en dorpsfeesten en bedrijfsfeesten. Ook spelen wij met een mini-band regelmatig op bruiloften, jubilea, besloten feesten en dergelijke. Onze visuele uitstraling en mystieke klanken spreken veel mensen aan.

Op een bijzonder gezellige manier geeft onze whisky-kenner en -liefhebber bij uitstek u uitleg over whisky's en u kunt 5 verschillende whisky's proeven. Aan het einde van het toernooi serveren wij eventueel een Schots koud en warm buffet, of een Schotse barbeque. Diverse mogelijkheden zijn bespreekbaar.

De Happy Highlanders organiseren voor uw gasten een originele Schotse Highland Games op uw (of onze eigen) locatie. Een erg leuk actief programma voor Teambuilding, Familiedag etc.

De games zijn qua gewicht en moeilijkheidgraad aan te passen, zodat iedereen (dames, heren, jong en oud) kan meedoen. Als laatste aktiviteit wordt de Shabbybabbytest uitgevoerd: "Wie is de echte Highlander".

De kracht van de Happy Highlanders is het organiseren van uw Schots feest op maat. U bepaalt wat u wilt om uw feest te doen slagen. Geen standaard buffetten of spelen etc. maar een feest zoals u dat wilt!

Voor een sfeerimpressie kunt u de fotopagina bekijken.

Voor meer info en vragen kunt u contact opnemen met de "Happy Highlanders" via onderstaand adres, Wij nemen dan snel contact met u op.