Muzikale uitvaart

De doedelzakband van Noord Nederland, Fryslan, Leeuwarden

Doedelzakband geeft muzikale omlijsting bij uitvaart.

Muzikale uitvaart

Doedelzakband Graham Lowlanders Pipes & Drums geeft muzikale omlijsting bij uitvaart.

Muzikale uitvaart met doedelzakband

Wanneer iemand is overleden willen de nabestaanden een uitvaart regelen waarin naar voren komt hoe geliefd de overleden persoon was. Alles wordt met veel zorg uitgekozen. Welke kaart past het meest bij de overledene, van welke bloemen hield hij of zij. Ook over de eventuele grafsteen wordt goed nagedacht en een zeer belangrijke keuze is de muziek.

Doedelzakband Graham Lowlanders Pipes & Drums verzorgt met veel liefde de muzikale omlijsting van de uitvaart. Een doedelzak kan een zeer treurig melodisch instrument zijn. De tunes raken je diep in je ziel en is daarom zeer toepasselijk bij een begrafenis of crematie.

In goed overleg wordt overeen gekomen welke tunes er zullen worden gespeeld en wanneer. Ook kan er worden aangegeven met hoeveel personen de muziek ten gehore wordt gebracht.