Looptraining

De doedelzakband van Noord Nederland, Fryslan, Leeuwarden

Looptraining

Er komt veel meer bij kijken dan alleen het beheersen van je instrument als je meedoet aan een optreden van de Graham Lowlanders Pipes & Drums. Daarom krijgen we regelmatig een looptraining. Bij een looptraining oefenen we onder andere in formatie lopen maar ook te letten op de commando’s die de drum major geeft.

De drum major loopt vooraan en geeft, door bepaalde bewegingen met zijn mace te maken, commando’s door aan de band. Bv beginnen/stoppen met lopen, stilstaand marcheren, in cirkel formatie gaan staan en meer.

Looptraining van doedelzakband Graham Lowlanders Pipes & Drums.
Looptraining van doedelzakband Graham Lowlanders Pipes & Drums
Looptraining van doedelzakband Graham Lowlanders Pipes & Drums.