Een muzikaal weekend

De doedelzakband van Noord Nederland, Fryslan, Leeuwarden

Een muzikaal weekend

1 juli 2019 – Leeuwarden – oef. Het is even bijkomen voordat we dit bericht konden versturen. We hebben een prachtig weekend gehad. Het begon allemaal vrijdagavond, waar wij samen met de andere verenigingen binnen de SML een Flashmob hebben gedaan tijdens de Leeuwarden City Proms.

Zaterdagmiddag was het genieten bij het Frjemd Folk Festival waar wij een gedeelte van het programma mochten verzorgen. Onder onze eigen vaandel, die we mee hebben genomen speelden we ons repertoire voor een mooie menigte mensen. Daarna was het tijd voor een delegatie van de band om af te reizen naar Hannover!

de Graham Lowlanders Pipes and Drums op het festival terrein in Kollumerzwaag

Zondagochtend werden er een paar spelers van de Graham Lowlanders Pipes and Drums wakker in een warm Hannover waar ze die dag samen met Doedelzakband the Islanders van Ameland meespeelden met de Schützenausmarsch in Hannover (1.31:20). Het was een zeer geslaagde samenwerking die naar veel meer smaakt!

Samen met de Islanders door een heet 35C Hannover
de Tartan van de Islanders van Ameland en De Graham Lowlanders uit Leeuwarden

Het was een zeer muzikaal en geslaagd weekend! Weer eentje om niet te vergeten.