Under de Toer

De doedelzakband van Noord Nederland, Fryslan, Leeuwarden

Under de Toer

LEEUWARDEN – Op donderdag 18 mei vindt de presentatie plaats van het project “Under de Toer”, te voorbereiding op Culturele hoofdstad 2018 van de gemeente Leeuwarden. De presentatie zal plaatsvinden in de Grote of Jacobijnerkerk op de Bredeplaats 4 in Leeuwarden, aamvang om 19:30 en is vrij toegankelijk. De opening zal worden verzorgd door een drietal pipers van de Graham Lowlanders Pipes and Drums.


Under de Toer. Dat zijn 32 manifestaties tijdens Leeuwarden-Fryslân 2018 in één van de meer dan 750 kerken in onze provincie. Under de Toer presenteert 32 bijzondere verhalen, die in één van de kerken zijn geboren. Deze verhalen vormen het vertrekpunt voor manifestaties waarin kunstenaars samenwerken met de gemeenschap. Samen verbeelden ze de mooiste verhalen die het waard zijn opnieuw verteld te worden.

Voor meer informatie: Kijk op de Facebook pagina of de website