5 September 2015 Skots en Skeef festival Dronrijp

De doedelzakband van Noord Nederland, Fryslan, Leeuwarden

5 September 2015 Skots en Skeef festival Dronrijp

Skots en Skeef festival Dronrijp.
Stichting Skots en Skeef organiseert op zaterdag 5 september 2015 het Skots en Skeef Festival. Het Skots en Skeef Festival is een eendaags festival in het hart van Friesland. Het thema van het festival is “Scottisch culture meets Dutch culture”. Het Skots en Skeef Festival is een ware beleving van live muziek door bands uit binnen en buitenland, verschillende activiteiten en Foods & Drinks van beide culturen. De Graham Lowlanders Pipes and Drums zullen het festival openen met de klanken van de Pipes and Drums.
Het festival is van 12:00 tot 24:00 uur.
Wat het Skots en Skeef Festival zo uniek maakt is het feit dat tijdens deze twaalf uren je jezelf in een stukje Schotse cultuur waant. Deze combinatie van Schotse en Friese sferen wordt gecreëerd doormiddel van de muziek, de aankleding van het festival terrein, foods & drinks, highland games (Je kunt zelf meedoen of een demonstratie bijwonen)