18 oktober 2014 Het whisky evenement van Leeuwarden

De doedelzakband van Noord Nederland, Fryslan, Leeuwarden

18 oktober 2014 Het whisky evenement van Leeuwarden

18 oktober treed een delegatie van de Graham Lowlanders Pipes and Drums Leeuwarden op tijdens het Leeuwarder Whisky evenement in de Stadschouwburg De Harmonie.

Om alles over whisky te weten te komen, te ruiken, te proeven moet je op 18 oktober in Theater de Harmonie in Leeuwarden zijn. Het Leeuwarder Whisky Evenement biedt een groot overzicht van whisky’s en aan whisky gerelateerde producten, zoals bijvoorbeeld whiskybieren, maar ook streekproducten die uitstekend zijn te combineren met whisky. Ook vertonen men voor het eerst in Friesland de documentaire ‘Nederland Whiskyland‘, gemaakt door Gwen Jansen. De voorvertoning begint om 19:00. De rest van het evenement om 19:30.

Naast de regulier verkrijgbare whisk(e)y is er een ruime sortering aan speciale bottelingen van onafhankelijke bottelaars zoals Kintra whisky en Douglas of Drumlanrig. Niet alleen whisky komt aan bod, ook voor andere drank is ruimte. Zo zijn er een aantal standhouders die speciale bieren laten proeven.

Voor meer informatie klik HIER
Foto’s van het evenement kijk op onze facebook pagina.