29 augustus 2014 Taptoe Harlingen Graham Lowlanders Pipes and Drums/CMH Menaldum

De doedelzakband van Noord Nederland, Fryslan, Leeuwarden

29 augustus 2014 Taptoe Harlingen Graham Lowlanders Pipes and Drums/CMH Menaldum

Op vrijdagavond 29 augustus 2014 zal tijdens de 55 ste Visserijdagen Harlingen weer een grote Taptoe op de planning staan.

5 Jaar geleden (2009), was de eerste editie van deze taptoe. Deze taptoe werd toen om veiligheid redenen (onweer) tijdens de show van Advendo stilgelegd. Hierdoor kon Advendo haar show niet afmaken. Tevens ging de finale toen niet door. Dit jaar komt Advendo nogmaals, waarbij ze hopelijk wel hun show af kunnen maken.

De taptoe zal worden voorafgegaan door een streetparade door de binnenstad van Harlingen. De start van de streetparade zal rond 19.15 uur zijn waarna de taptoe om 20.00 uur zal beginnen.

De taptoe wordt gehouden op het kaatsveld “Eendracht” te Harlingen.
De korpsen die al gecontracteerd zijn, zijn het Pasveerkorps Leeuwarden, Advendo Sneek, Slagwerkgroep Zeeslag uit Harlingen en het Nederlands Politie Orkest samen met de Steelband van het Nederlands Politie Orkest, Jubal Zwolle, de Graham Lowlanders Pipes and Drums in combinatie met CMH Menaldum en uit de eigen plaats Hosanna Harlingen.

In de middaguren zal er een concert worden gegeven door het orkest, de steelband en slagwerkgroep van het Nederlands Politie Orkest in de binnenstad van Harlingen. Dit concert en deze taptoe wordt georganiseerd in opdracht van de stichting Visserijdagen Harlingen en zijn beide geheel gratis toegankelijk.

Voor een promotiefilm klik HIER

UPDATE:
Hier enkele foto’s van een geweldig taptoe optreden.


Voor meer foto’s kijk op de FACEBOOK pagina van de Graham Lowlanders Pipes and Drums