Spring Yn’e Greide zondag 16 juni 2013

De doedelzakband van Noord Nederland, Fryslan, Leeuwarden

Spring Yn’e Greide zondag 16 juni 2013

Zondagmiddag 16 Juni gaf Brassband Greidebrass zijn jaarlijkse Spring! Yn’e Greide concert. Dit keer in een jubileumeditie waarbij gevierd werd dat de band 5 jaar bestaat. Met vier succesvolle voorafgaande edities kan er vanuit worden gegaan dat het publiek ook dit jaar een geweldige middag heeft beleeft. Ook deze keer was het verrassend en sfeervol.

Onder leiding van Dirk Vincken werd ook dit jaar weer een prachtig programma ten gehore gebracht. Het thema van deze jubileumeditie was Keltische muziek waarbij o.a. Ierse en Schotse klanken elkaar afwisselen in haast adembenemende sferen.

Er werd medewerking verleend door een selectie van “The Graham Lowlanders Pipes and Drums”.

Voor een fotoreportage van dit fantastisch concert klik Hier