2 februari 2013 Optreden Bilgaard Leeuwarden

De doedelzakband van Noord Nederland, Fryslan, Leeuwarden

2 februari 2013 Optreden Bilgaard Leeuwarden

De Graham Lowlanders Pipes and Drums zullen hun muzikale medewerking verlenen tijdens de start van deze belangrijke campagne op 2 februari. Burgemeester Fred Crone zal het startsein geven om 10.30 uur voor deze belangrijke campagne.

Brandweer Leeuwarden gaat proberen om in alle woningen in Bilgaard goed werkende rookmelders te krijgen. Dat doen zij samen met jongeren die maatschappelijke stage lopen en vrijwilligers.

Vanaf zaterdag 2 februari gaan de jongeren en vrijwilligers langs alle 2800 woningen in de wijk. Ze vragen om de aanwezige rookmelders te testen. Wanneer de bewoner rookmelders in huis heeft, maar nog niet heeft opgehangen, zullen de jongeren en vrijwilligers aanbieden om het klusje te klaren

UPDATE: PERSBERICHT!! Van dit optreden.
Foto: Groepsfoto met Burgemeester Fred Crone en de kinderburgermeester van leeuwarden.