Zaterdag 22 september is het zover!!!!!!!JUBILEUM 40 JAAR GRAHAM LOWLANDERS PIPES AND DRUMS

De doedelzakband van Noord Nederland, Fryslan, Leeuwarden

Zaterdag 22 september is het zover!!!!!!!JUBILEUM 40 JAAR GRAHAM LOWLANDERS PIPES AND DRUMS

Zaterdag 22 september zal in het teken staan van ons 40 jarig jubileum !!!!!met daarbij diverse feestelijkheden. ’s Middags zal een streetparade door het centrum van Leeuwarden worden gehouden. Aanvang 15.00 uur vertrek Oldehoofsterkerkhof. Voor de thuisblijvers (WEBCAM)

De deelnemende bands aan deze streetparade zijn: Dutch Pipes and Drums uit Tilburg en Takostu uit Stiens en natuurlijk de jubilerende band …De Graham Lowlanders Pipes and Drums uit Leeuwarden…

s’ Avonds wordt er vanaf 19.30 uur een receptie met aansluitend een gezellige avond gehouden in zalencentrum Tivoli aan de huizemerlaan,voor (oud)leden en genodigden. Op deze avond zal er zeker genoten kunnen worden van optredens van leden en eventueel oud leden.
Klik HIER VOOR EEN UITGEBREIDE FOTOREPORTAGE!!!!!!