Kerstmarkt Vledder zaterdag 17 december

De doedelzakband van Noord Nederland, Fryslan, Leeuwarden

Kerstmarkt Vledder zaterdag 17 december

De Altiband uit Meppel opent de 25e kerstmarkt in Vledder, die op 17 december wordt gehouden. In de kindertent bij De Tippe kunnen kerst-knutselwerkjes worden gemaakt worden. Zowel bij De Tippe als aan het eind van de Dorpsstraat is er veel vertier voor de kinderen. Er is een groot overdekt springkussen, een draaimolen en er wordt een stokkenspel en een priksleewedstrijd gehouden. Daarnaast is er een modehsow en een streetdancepresentatie.

In De Tippe wordt een kunstmarkt gehouden en er vindt een verloting plaats. Ook is er veel muziek. Zo zijn later op de middag onder andere The Graham Lowlanders, het mannenkoor Vledder, The Side Table Singers en het korps Concordia& Excelsior & Vogido te horen. ’s Avonds is er een optreden van Gimme Shelter in de Tippe en zijn de Fristi Boys te zien en te horen in Route 36.