14 mei 2011 vaar mee spektakel Leeuwarden

De doedelzakband van Noord Nederland, Fryslan, Leeuwarden

14 mei 2011 vaar mee spektakel Leeuwarden

Op zaterdag 14 mei 2011 zal het binnenwater van het Leeuwarder stadscentrum het toneel zijn van een groots opgezet Vaar Mee Spektakel. Tweehonderd gehandicapte jongeren uit heel Friesland krijgen die middag een spectaculaire vaartocht aangeboden door Lionsclub Leeuwarden. In feestelijk versierde pramen en sloepen trekt de stoet langs het winkelend publiek in de binnenstad.

Langs de route (Westersingel, Noordersingel, Voorstreek, Nieuwestad) zijn diverse demonstraties en optredens van muziekgroepen en artiesten om de aandacht te vestigen op het doel van de vaarstoet: bekendheid geven aan en geld inzamelen voor de gehandicaptensport in Fryslân.

Ook de Graham Lowlanders Pipes and Drums zullen hun medewerking verlenen aan dit spektakel

Update! Foto’s van het Vaarmee spektakel.