26 juni Taptoe Zwolle

De doedelzakband van Noord Nederland, Fryslan, Leeuwarden

26 juni Taptoe Zwolle

Zwolle – Op zaterdag 26 juni a.s. viert de wijkvereniging Stichting Wijkgemeenschap Aa-landen haar 40ste verjaardag. Dit doet zij door de alle Zwollenaren te trakteren op een wijkfeest.

Vanaf 12.00 uur is er een jaarmarkt met vele kramen die tot 20.00 uur duurt. Tevens is er van 12.00 tot 18.00 uur een kleedjesmarkt voor kinderen tot 12 jaar. De kleedjesmarkt en jaarmarkt vinden plaats op het parkeerterrein aan de kant van wijkcentrum De Bolder. Als klapper en afsluiting die dag een Taptoe op het Meander sportterrein (ingang parkeerterrein wijkcentrum De Bolder). Deze start om 19.00 uur met een streetparade. Route: Merwedelaan, Dommel, Amer, Waallaan, Rijnlaan, Haringvliet, Zijpe en weer terug naar het Taptoeveld. In het voorprogramma Jong Jubal uit Zwolle vanaf 19.30 uur. Na de officiële opening door wijkwethouder dhr. Piek en wijkvoorzitter Jan Wellinghoff start vanaf 20.15 uur de taptoe.

Deelnemende korpsen zijn: Pipeband Graham Lowlanders uit Leeuwarden, Kamper Trompetterkorps (KTK) uit Kampen, Jong Kamper Trompetterkorps (JKTK) uit Kampen, Wilhelmina uit Rijssen (deze vervangen De Tukkers uit Losser) Show- en Marchingband Jubal uit Zwolle en Show- en Drumfanfare Oranje uit IJsselmuiden. De Taptoe zal om 22.30 uur eindigen.

UPDATE !!!!!  Klik (HIER) voor een filmpje op youtube van de streetparade.