10 en 11 april optreden Kazemattenmuseum Kornwerderzand

De doedelzakband van Noord Nederland, Fryslan, Leeuwarden

10 en 11 april optreden Kazemattenmuseum Kornwerderzand

Op 16 april 2010 is het 25 jaar geleden, dat de Stichting Kornwerderzand werd opgericht, met als doel het openstellen en exploiteren van het Kazemattenmuseum Kornwerderzand.

Het jubileumjaar zal worden geopend met een spectaculair Museumweekend op 10 en 11 april.
Natuurlijk zijn er de gebruikelijk activiteiten, zoals o.a. de rondvaartboot De Nieuwe Diep van de Koninklijke Marine, de voormalige mijnenveger Hr.Ms. Sittard van de Harlingse Zeekadetten, een bijzondere wisselexpositie, het militaire kampement met authentieke voertuigen uit de Tweede Wereldoorlog etc.
Daarnaast wordt met de Koninklijke Luchtmacht en de Koninklijke Marine gesproken over te geven demonstraties, terwijl de Doedelzakband “The Graham Lowlanders” uit Leeuwarden, op beide dagen zal optreden.

Voor meer info (zie)