Welkom

De doedelzakband van Noord Nederland, Fryslan, Leeuwarden

Welkom op de website van de Graham Lowlanders Pipes and Drums Leeuwarden, de oudste doedelzakband van het noorden en vieren in 2017 vieren wij ons 45-jarig bestaan!!

De Graham Lowlanders Pipes and Drums uit Leeuwarden verzorgt jaarlijks vele optredens. De kilt van de Graham Lowlanders heeft de tarten (kleur en motief) van de clan Graham of Montrose. Het motto van de Clan, en dus ook van de Graham Lowlanders, is “Ne Oublie”, oftewel “niet vergeten”. Een motto dat perfect bij de band past, wij laten bij vele mensen een blijvende indruk achter.

Ook U kunt ons boeken voor een optreden voor een taptoe, evenement, trouwerij, verjaardag of uitvaart. Indien u interesse heeft om de band of delen ervan in te huren dan kunt u een email sturen onze bandmanager. Hij kan u meer vertellen over de mogelijkheden en de prijzen. Prijzen zijn afhankelijk van de omstandigheden, de duur van het optreden, de afstand, de gewenste kleding (full dress of day dress) etc. Vermeld de details van uw verzoek (datum, tijd e.d.) zo volledig mogelijk.

Op onze contact-pagina kunt u vinden op welke wijze u met ons in contact kunt komen.