Lid worden van onze band?

Bent u geïnteresseerd om zelf in onze pipeband te spelen en lid te worden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!!

Wij leren u alles wat nodig is om een volwaardig spelend lid van onze band te worden. Iedereen die de leeftijd van 12 jaar bereikt heeft, kan bij ons terecht om les te krijgen. Een muzikale achtergrond is handig maar zeker geen vereiste. U wordt opgeleid door ervaren instructeurs en krijgt een goede begeleiding.

Lesmateriaal en instrument krijgt u gratis in bruikleen van de band.  Wij werken met een zogenaamde ‘Opstartcursus’ welke bestaat uit 10 (gratis) lessen. Na afloop van de opstartcursus kunt u aangeven of u door wilt gaan om een volleerd piper of drummer te worden binnen onze band. Lees meer op “Hoe word je drummer” en  “Hoe word je een Doedelzakspeler?

Wilt u een keertje komen kijken tijdens één van onze repetitieavonden? U bent van harte welkom op één van onze repetities op de maandagavond van 19.00 uur tot 21.30 uur. Advies om vooraf even contact op te nemen met onze secretaris, dit i.v.m. met eventueel geplande activiteiten. U kunt hierbij gebruik maken van het hieronder getoonde formulier.

Wij repeteren op de volgende locatie:

Openbare basisschool Het Palet
Floris Versterstraat 2B
8932 BR  Leeuwarden

Op onze contact-pagina kunt u vinden op welke wijze u met ons in contact kunt komen.