Graham Lowlanders Pipes and Drums

Welkom op de website van de Graham Lowlanders Pipes and Drums Leeuwarden (GLPD), de oudste doedelzakband van het noorden en verspreidt al ruim 45 jaar de klanken van de Schotse muziek, zowel in Nederland als in grote delen van Europa!!

De Graham Lowlanders Pipes and Drums uit Leeuwarden (GLPD) verzorgt jaarlijks vele optredens. De kilt van de Graham Lowlanders heeft de tarten (kleur en motief) van de clan Graham of Montrose. Het motto van de Clan, en dus ook van de Graham Lowlanders, is “Ne Oublie”, oftewel “niet vergeten”. Een motto dat perfect bij de band past, wij laten bij vele mensen een blijvende indruk achter.

Ook U kunt ons boeken voor een optreden voor een taptoe, evenement, trouwerij, verjaardag of uitvaart. Op onze boekingen-pagina vindt u hierover meer informatie.

Wilt u contact met ons opnemen? Kijk dan op onze contact-pagina.

Geplaatst in: Home | Reageren uitgeschakeld

Schots-Keltisch Festival Hank

HANK – Zaterdag 2 en 3 september is het weer zover, het Schots-Keltisch Festival in Hank.

Ook zullen deze dagen de Highland Games World Championships en de Finale NK Highland Games plaatsvinden. De Graham Lowlanders zullen samen met Inter Scaldis Pipes and Drums en Clan Lamont Pipe Band de muzikale Schotse omlijsting verzorgen tijdens deze dagen.

Klik op de afbeelding voor meer informatie

Geplaatst in: Nieuws | Geen reacties »

Jaarmarkt Scheerwolde

SCHEERWOLDE – Op zaterdag 12 augustus zullen de Graham Lowlanders de Schotse klanken laten horen tijdens de jaarmarkt in Scheerwolde.

Waar er afgelopen jaren er een grote middeleeuwse markt, western countryfair en boerenmarkt werd georganiseerd, wordt dit jaar wederom een succesvolle markt georganiseerd. Zo is er dit jaar de ponymarkt, grote braderie, landbouwmechanisatieshow en natuurlijk de oude tractoren, machines en bromfietsen.

Klik op de afbeelding voor meer informatie

Geplaatst in: Nieuws | Geen reacties »